Achso, Renate,
hätt ich beinahe vergessen. Also hier mein Festmenü:
Amüsgöll
frisches Bagett met Quitteschmeer
odda
genauso frisches Bagett met Lyona unn schaafem Muddat
Ordöwre
zwee klääne Krumbakischelscha met Appeltratsch
odda
Schnippelschesbohnesupp
unn jetztat zumm rischtische Esse
Fläschkischelscha met Brootkrumbeere unn Salat
odda
Kappesgemies met gegrilltem Bauchlappe unn Kochwirschtscha
Dessert
fallt aus, weil na do all so satt sinn, dass nix me renngeht
Se dringke gebts:
Eifler Südhang, weiss, 2008
Schlackeberja, rot, 2007
unn (wers unbedingt halt so will)
noch e Mosel, scheen sies unn babbisch, weis, vunn anno Tuwak
unn jetzat bediene eich unn gudde Abbedit
kochendeGrüsse
Helmut